Monday, 4 July 2011

afiq !


ABDUL AFIQ : i really really really miss u :))) , 
ABDUL AFIQ : sayang andaa GILAA GILAA ny :))
ABDUL AFIQ : jangan kecewa kn saya k :) , kamu dh jnjy kn :) , 




DON'T BROOKEN MY HEART !



TERIMA KASIH :)






Saturday, 18 June 2011

happy father day :)

 MOHD NAZRI :)

MOHD NAZRI :)

HAPPY FATHER'S DAY ! ,
form : ika , mummy , mama , danish n adam ! we all always LOVE u ! thank's 4 everything ! heee :D , 

SELAMAT HARI BAPA , dari saya ' TASYA MOMO' ! HAHAHA 
* sury , ayat cm paria keling ! :)

TERIMA KASIH :)




ak ponye SAYANG kt hang , tiba2 , mnbe hang sroh ak tinggal kn hang , pehhh ! hmm , yg psal EX ak tuh , ak tau ak yg salah ! ak minx maap sngat2 , ak tau ak ta ptot kua nan EX ak ! tp , ak jost nk cita ap problem ak ja ! that's all ! hmm , tp klau kau still ta pcaya , nk bt cmna kn , hmm ,, ak tau kau msty bara gila nan ak kn , hmm , that's why lh , ak kata . 'i am not perfect for you' ! hope kau pham , ap yg ak mksod kn !

UNTONG lah kau kn , ad byak peminat ! , aku dh fedup ! ak ta tau nk bt ap , ak tau kau bara nan ak ! , tp ta pyah lh tulis kt status fb kau smpy cmny !
'KALAU UNK NAK BALIK EX UNK AMBIK BALIK LA...JANGAN LA WAT AQ CAM NI...WEI..UNK NAK KAPEL NGAN AQ TAPI KUAR NGAN EX UNK APA CER????SIAP PEGANG TANGAN?????WEI..AQ NI APA BAGI UNK????WEI AQ CUKUP2 TERASA..WEI AQ SAYUNK KAT UNK TAPI UNK WAT CAM NI KAT AQ...OK...TERIMA KASIH...'
ak cepat terasa ! kalau hg dh ta mau kt ak . g tau je lh ! hmm :( , sedihh !
p/s : saya mau mintx maap sama ANDA ! harap anda maapkn saya ! 
TERIMA KASIH :)
 

Friday, 17 June 2011

afiq !

I am not perfect for you , please forgive me !


ABDUL AFIQ !

kembali ceria :)



SAYANG !
ur back , thank's :) ,
saia akan kembali ceria seperti dulu :) ,
saia akan senyum semula :) , 

kehadiran kau , amat aku hargai :) 
janjy kau takan skett kn aty aku , janjy ! 
aku pegang janjy kau :) ,
 jangan hancurkn harapan aku kat kau :) ,
harapan aku kat kau , amat tinggi :)

janjy ap yg kita , janjikan semalam :) ,
kau akan SAYANG aku ,
kau akan JAGA aku ,
kau akan MENYANGI aku seprti nyawa kau sndry :)

SAYANG KAU ! 


SEKIAN TERIMA KASIH :)






epie :)


SYOK ! dpat kua nan kau semlam p pacific :) , HAHA ~ , kau ambik ak kt bas stop , then naek moto nan kau ! HAHA , mula2 ,, ak takot nk naek moto nan kau , bab kau kata kau nk bwak laju ! huhh ! aty ak dh dupdap dupdap dh *cuak pun ad :) , HAHA ! tah cmna selisih nan aunty kau tyme ontheway g pacific , HAHA , ta tau r btul ke tak , kadang2 kau ny mna bleyh caya ! suka KENCING ak ! HAHA , smpy dlam pkoi 5.00 , then nk blyk b4 pkoi 6.00 , huhh ! errr =,='' , janjy nan ak pkoi 4.00 ! hmm , tapa lah , ta keshh ! asalkn dpat jumpa kau ! HAHA xD ,

THEN , dh smpy pacific , kau tnye 'ny nk parking atas ke bwah ?' HAHA ! , tnye soalan pun , HAHA , then ak jwab ,' huhh , u yg bwak moto , soo , ikod suka u lh nk parking mana2' , HAHA , *myb tyme tuh kau duk bara kod kt ak , HAHA , hmm , then dh parking kt bwah , ta psal2 kne pau nan kau , singget tuh ! HAHA , byar duet tmpat letak helmet ! HAHA , nsebb singget ! klau lebihh , ak swoh kau byar blyk kt ak ! HAHA , *besa lh , budk 'TASYA MOMO' ny bekira skett nan laky :) HAHA ,

DAH sampy , jlan2 nan kau , huhh ! HAHA , ta tau nk bt ap , ak ngusik kau pasal sarah ! HAHA , duk ckap2 psal sarah kt kau , HAHA , sja nk bgy kau bara nan ak ! HAHA , syokk , dpat buli kau , tendang kau , tumbuk kau , HOHO ! , waa GANGSTER oww tyme tuh ! HAHA , kau pun ta leyh tahan nan ak ! , kau balas blyk , kau pegang tngan ak KUAT2 , hoooo , skett bhaii ! ak m'njerit kuat , kau bt BODO ja , haduyy , bara gak r nan kau ! HAHA , then , pusning2 , kt situ :) , tngok2 dh pkoi 5.45 , *dh cuakk ! ,

ak : ny dh nk dkat pkoi 6.00 ny , pkoi 6.00 , i ad 2syen , ny , cpat lh , nk blyk ny  , huhh ! 
kau : ny u tayah lh g 2syen , meyh duk sny , teman i ' HAHA !, 
ak : punnkoq u ! cepat lh , i seyess ny , haduyy u ny kn , gegeh2 lh , cepat lh , nk blyk ny . huhh ! 
kau : hmmmm , yelahhh2 , klau u nk bleyk . dngan satu syarat ' ! HOHO ,
ak : haaa ?? ,ap syart nyer ?' *cuakk dh ,
kau : 'syarat nyer , bila i ajak u kua , u kne HARUS kua nan i , amcm ? ' , 
ak : huhh ! , hmm , yelahh2 , 
kau : 'oke syangg' ! huhh ! 
ak : ny cpat lh , i nk bleyk ad 2syen '. huhhh !
kau : okee2 ,


BALIK , ontheway trun g kt parking , kol hazirah , swoh ambik ak , dy pun . huhh ! oke2 , yeahhh ! naek moto nan kau , cm naek rollercoster owww , bwakk punye lh lajuu ! haduyy ,

ak : u , u nk kita ny mamposs cepat ke ha ?
kau : huhh ! td kn u kata u ad 2syen pkoi 6.00 , skunk ny dh pkoi 5.55 dh , tara u nk siap g 2syen punye lh lama kn , HAHA 
ak : amboii ! perli nmpak ! , hmmm :(( 
kau : HAHA ,
THENN , dh smpay , tngok hazirah tadak g , huhh ! *cuakk dh :) , antar text kt hazirah , HAHA , k k , trun moto , tngok kau , ta abess2 gelak , HAHA , tapa lh , tngok jam dh pkoi 5,59 , huhh ! kalangkabut , HAHA , then salam kau , pas salam kau , HAHA , truss blah , jalan kt depan kedai , nmpak hazirah , k FINE , naek moto nan hazirah plak , HAHA , dy plak bwak laju . haduyy , ak pun SABOO je lah , then smpay umah , pkoi 6.01 , HAHA , msok umah , cary tiah , iengat kn dy dh g 2syen , cary dy dlam bilik ! huhh , baekk ponye dy duk tdoq ! HAHA , kejut tiah , weyhh ! bgonn p 2syen , HAHA , huhh ! kol tok ayah , swohh antr kami p 2syen , huhh ! legaaa , nsebb baek sempatt ! 

p/s : semalm adlah hary yg amat menyeronokkan n meletihkan ak ! HAHA , btw syok dpat kua nan kau , MUHAMMAD SHEERAFF SHAHRIZAN , n makasihhh bab epiee kn ak smlam , sedangkan semlam ak SAKIT ATY GILA nan **** ,! yeahhh xD ! enjoyyy ! heee :D !

sekian terimakasih :)










Sunday, 12 June 2011


HANG SUKA KA , TA SUKA KA ! AD AK KESAHH ! G MAMPOOSS LH KAU POMPAN ! AK CKAP ELOK2 KN ! BABI PUKIMAK ANAK HARAM JADAH !!! P BLAHH LH KAU POMPAN !! DASAR BETINA SAKAI !!!!!! CUKUR LH BULU PUKI KAU TUH DLU , DH CUKUR MEYH SNY JUMPA AK !! TADAKK KESHHH ! LANCAU ABAH KAU !!!!!

* BESAA LH , BUDAK2 , TAU AP !!!!!!
* AK CARY KAU , SMPY DPAT !!!! 
* LU LANSI , LU MATI !!! WTF

IENAT !



sayang !


I LOVE U !
AKU SAYANG KAU !
CHEK SAYANG HANG !
KAWEY SAYANG DEMU !

* hope kau ta skettkn aty ak 
* hope kau setia nan ak 
* hope u can make me smile :)
* plesss , don't leaved me !

SAYANG AFIQ 4 EVA !




:)



HOHO ! , hmm , kau tnye ak , ap keistimewaan kau ak kn :)) , huhh , ap yg special kau is , first tyme ak tngok muka kau , aty ak rasa tenang ! hmm , tyme tuh plak ak ngah 'heart brooken' , hmm , mmg pdan lh :)) , hmm , ak tnguk kau ny , cm caring lh jgak :)) , kau kata kt ak , jgan jeless snat nan mnbe2 pompn , huhh ! kau kata jgan duk control kau snat , huhh .. ak mmg ta suka urg duk control2 ny , mnyakit aty ! :)) , ak takan control kau , ak percaya 100% kt kau , ak harap kau puwn sama ! ak nk kau setia , ak ta mau kau jd cm EX ak , janjy bgai2 , tp last2 , hampehhh ! 

ak mmg suka kt kau , tp ak SEGANN nk ckap kt kau :)) , smpay lh oneday 'haiqal aziz' abg ankat ak ny recommed kn kau kt ak , huhh !! ak puwn , snyap r , ta ckap hapee , hmm , *cehhh , first2 jual mhal lh knon ! bluerkk :p , hmm , last2 'In a relationship with abdul afiq' HAHA , watever ! lantak r urang nk ckap hapehh , ak ta keshh , asalkn ak nk kau jujo ! klau kau dh ta suka ak , ak nk kau ckap awl2 , jgan permainkn ak ! ak nk pesan satu ja , jgan pnah maenkn prasaan ak , ak mmg m'harapkn kau sorang ja ! lpass ny klau lh , kau tinggalkn ak ! SUMPAH ak ckap , ak takan cry urng laen , ak akn SINGLE 4 EVA ! btw, ak nk ckap ! ak SAYANG hg ! <3 <3 ,






! SAYA SAYANGG ANDA !

Saturday, 11 June 2011

outing nan mama !



SEMALAM ! , outing nan mama , syokk ! heee :)) start dry pgy , HAHA , tngah duk syiokk tdur ny , mama ktok bilik ! HOHO , haduhh ! mlass nk bukk pintu , HAHA , slagy ta bukk pintu , slagy tuh lh dy duk KETOK !! huhh . klau ketuk elok2 , tape lh jgak . ny ketuk cm nk runtuh RUMAH ! HAHA , then , bukk pintu :)) , nan muka bwu bgon tdur , jlan g dapur , tnguk kt ats meja , ad nasik lemak ! HOHO ! , pkier mau mkan ke ta mau , huhh , HAHA , heee ;D , then g toilet , bsoh muka , gsok gigi ! then , bwu mkan ! , HOHO , tibai nsik lemak 2 bungkus oww , pehhh ! cmna ta gmok ! HAHA , * mama bising ! HAHA ,

mama : " ny mkan cpat skett bleyh tak , ny dok mkn lenghai2 , cepatt lh ! " HOHO ,
me : ny sbaq sat bleyh ta , kita kne mkan slow2 , bwu lh kenyang !
mama : ieshhh , hg ny lh , mama nk g QB ny , nk ikut ta ??
me : HOHO ! QB , nk nk , p bt ap ?
mama : p sna bt BODO ! HAHA , p sna jlan2 lh , mama nk g shooping sat ,
me : huhh , klau p sna dok beli brang mama ja , bek ta yah dok ikut ,
mama : hmm , hg ny lh , yelahhh2 , mama tau :) , ny yg mlass nk ajk hg . abehh duet mama kang ,
me : anak mama jugak kn :) heeee :D ,
mama : halahhh2 , yelahhh2 ,
me : syanagg mama ! <3
mama : syang mama ad sbb . bek ta yah . ! hmmm , ny cepatt lh , urg dok tungu dy , dy bt hegehh2 plak ,

HAHAH ! thenn , msokk blik jp , heee . bukannyer nk mndy , ONLINE sat , :))) , heeeee ;D , ONLINE sat je puwn . then . ambik towel , g toilet mndy ! heee , dh lh mndy ponye lama , HAHA , thenn siapp , lgy lh lama , iron rmbut lh  , hapeee lh , cm2 , * mama dh bsing !

HOHO ! , dlam keta , kne bebel lgy nan mama ! huhhh ! tensionn tensionn ! HAHA , ta kesahh , bebel lh mama sorank2 ! degar MP4 lgy bestt , huhh ! wekk :p , thenn dh smpay ! huhhh ! shiokkk meyhh , kesiann mama kne pau nan ak ! HAHAH ,, yeahhh , tuh yg best kua nan mama , mau ap smua bleyh ! heee :D . tp b'kira lh jgak :)) heee :D , thenn , ckap nan mama :

me : mama , borink lh kt sny , jum g sunway , heee :D ,, karok ! HAHA
mama : hmm , p sunway ? , ad ap ? hmm , jumm jumm , mama pun lama ta karok !HAHA * mak pun sma kepala nan anak ! HAHA
me : ieshhh , mama ny , HAHA , klah mak urrang , heee ;D ,
mama : hmm  biaa lhh , mama hg jugak ! HAHAH * ayat , mentennn :))

thenn , g sunway ! HOHO ! OMG OMG , t'serempak nan geng2 EX boy ak ! haduhh , mau bt ap meyh ? dh lh jlan nan mama ! huhh , ok FINE ! tapee jlan , bt muka BODO ! then , depa plak tyme tuh , duk kcau2 ak , pehhhhh ! duk ngusik ak , tnye psal EX ak plak ! haduhh , ak jlan tross , nan mama , ! huhh , nsebbb , mama ta tnye ppe :) , aminnnn ~klau ta  peiiii :)) HAHA , lpass karokk ! lapaaa oooo ! then mkan , heee ;D , mkan nsik kandar kt kasimm mustafha , bwah tmpat karokk , HOHO ! , sedppp ! HAHA ,

huhhh ! SHOPPING SAKAN chekk nohh ! abyss duet mama ak kebasss , kesiann mama ! btw , thank's kt mama ! SAYANGG MAMA SNAT2 ! hmm , k lh , nk p mndy sat , chek ponye SUAMI , dh bsing tuh , HAHAH ! k , byee , ~ <3 <3


Friday, 10 June 2011

my dummdumm ~



my dummdumm ! yeahh xD , akhirnya , chek dpat jgak hg :)) , btw thak's kt my broo , haikal aziz , bab tlong eak :) , hmm . insyaallah , chek akan setia sma kau , :)) tolong doakn tok kami :)) , HAHA ,




Thursday, 9 June 2011

happy sedih :)


AKHIRNYA , ak dpat jgak lupa kn kau , huhh ! gugu , ak dpat lupa kn kau bab , ak dh jumpa sapa pganti kau , yeahh ! p ta kapel lgy lh ! heee :D , just kwan2 je , huaaa :'(( , btw thank's bab temnkn chekk smlam nohh , smpay pkoi 3 pgy :) heee , sonokkk ! *msty korang ienat , kami meet kn . HAHA , ta meet pown . cuma wall 2 wall dlm fb je :) , HOHO ,,

SEDIHH ! . ary ny ta nmpak kau 0on9 , huaa :'((( , ngess chekk ! hmm , mkan ta lalu , mndy ta bsah , * cehhhh . jiwang plak ehhh , tampq kang  , bengong staun ! HAHA , hmm , tp tape lh , dpat gak usha profile kau , ngee ~ ary2 tau , chek usha profile hg , heee :D ! , thank's 4 aidil n diba ! bab kenalkn ak sama dy , heee :D , myb klau kurng tade , agknyer chek ta knal kuwt sma dy , :))

HAPPY ! bab rmai yg spport swuh chek kapel nan hg **** ! hee :D . pkier gak , mau ke ta mau , bab boring lh SINGLE ny , smpy bila mau SINGLE ! hmm , mulamula , chekk suka tnguk muka kau , bab muka hg sejibik cm muka EX ak , * bukn sheeraff k ! err =,= '', heee :D , tenangg je :), sukaasukaa , hg bt lawak ! tyme dlam wayng , kau duk sblah ak . heee :D * kesian kt hg , telinga kau bengang , ak mnjerit kt tlinga kau heee :D , sury r eak ! * segann chekk :) , muka kau kdang2 scaring r jgak
 , tkut chekk , errr ! hmm . tp kau ny sombong LOL ! ta sukaa ! bluerrkk :p ,

HEEE :D , myb smpy sny je kuwt , chekk bleyh cita kt ampa , slebih nya , nty2 lh , hmm . nty chekk continue lgy k :)) , btw , chek rsa chekk suka kt hg **** ! miss u <3 :) byee :]




Tuesday, 7 June 2011

!



NAK LUPAKN SEMUA MEMORI KITA !
NK LUPAKN SEMUANYA !
NK LUPAKN KAU !
SHEERAFF !





30 perkara yg perempuan ta sempat nk beritahu lelaki

1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak
menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling
dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu
putus di tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki, lelaki itu akan
sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki
lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tahu macam mana nak menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diriwanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akanlakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu
tolak cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu masih ingin
menganggap dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan
tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan
respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak
keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya
kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar,benda pertama yang dicari
oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya,kemudian
barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang
dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa
sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis).Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan ini dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka
dan baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu
hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa.

fun !



huhh ! W395 ! i realy miss kau lh syangg ! pehall lh tyme ny kau nk rosak kn ! babeyy ! BORINK bhai . errr . ta tau nk bt ap wekk :P . bgushh jugak kau rosak kn , hmm .. ak puwn skunk ny mlass lh nk guna fun ! mnyakitkn aty je lh . err , tpy kdnag2 borink r . SYOKK ! je tnguk urg dok text ! errrr damn ! tape2 ta kesh pun ! HAHA .. lgy pun klau ad fun kne topp lh . kn membazir nme dy ! HAHA .. 

lgy pun chekk mlass nk guna fun ! wekk ;p ( SAKAI ) =,= . mau ielangkn TENSION ! cehhh :))) HAHA .. hoho . 


.
.
.
.
.
.
.
.
.





HOIII !! BORINKK LAH!






Monday, 6 June 2011

dogar lagu ny


ak nk kau pham LIRIK lgu ny ! hmm .. kau pham btul2 ,,


hmm ! ( huhh . jiwang plak ak ny ! cehhh ) =,=''

Sunday, 5 June 2011

sheraff !

 sheraff !
EX boy

hmm ..syangg . npe kau bt ak cmny sayang .. kau tau kn ak sayang kau . hmm .. npe kau bt ak cmny .. kau kata ak ta sayangg kau lh ap lh ..cm2 kau tduhh ak kn syang .. tp ak sabar je nan kau . hmm .. ak tade tmpat mngadu . hmm .. 0NE day .. ad lh seorang mamat ny txt ak .. dy kcau ak . ak ta layan . ak bt BODO je .. mlam tuh dy kol ak . dy ckap dy SUKAA ak ! huhh .. cuakk kejap =,= ! ak ta tau nk ckap ap . ak gelak sje lh ! huhh .. ta tau nk bt ap . tyme tuh ak kapel lgy nan kau kn .. kau ckap kt ak . jgan LAYAN laky laen slain kau , huhhh ! ( ak ta tau kau ckap cmne . tp mksud dy sme lh )  .. ak ta layn lh . p lpass aku BRAKE nan kau .. mamat ny txt ak .. dy tnye " hyee .. bt ap tuh ? " ak ta reply . bab tyme tuh 1 txt 10 sen . huhh ! errr ~ byak plak kdiet ak tyme tuh! huhh .. errr ~ ak replay r " hyee .. hmm .. tngah duk ngess " nthen kn kn kn .. dy tnye " npe ngess " .. ak ckap lh . " hmm :(( .. bwu BRAKE nan boy " , btw ny spe ? " huh .. dy ta blass .. hmm .. lpass 20 mnit kemudian , dy reply " 0ouh .. ny MIE .. " err .. then ak tnye kau " ny mie mne plak ny ? haduyy " dy replay .. " ny rahimi lh . yg jejaka paling ensemm kt smk tho  " HAHA xD ! ak snyap jp .. ak pkierr .. huhh .. rahimi mne plak ny .. hmm .. tapelahh ak ta pkier snat bab tyme tuh tngah duk sedihh ! huaaaa :'((( .. lpass tuhh dy kol ak .. dy tnye " npe ta replay text " huhh .. ak ckap r . " hmm .. tade kdiet lh .. " .. huhh ! tepelahh ta penting kn ! wekk :p 

malam tuh . ak skett aty GILA nan kau syangg .. ak torehh nme kau kt tngan ak . kt peha ak , smua lh ! hmm .. mata ak smpy bengkak-bengkak ngess bab kau ! ak ta lalu nk mkn ! keja ak tyme tuh . ashik nk marah urg sje . ! hmm .. nthen mlam tuh ! ak ta tau nk bt ap . ak kol kau ( huhh ..kol rahimi . bukan sheraff ) wekk :p .. ak ngess kt kau . ak ngadu kt kau . nsibb baek tyme tuh kau kt umah .. hmm .. ( nk t'gelak ak dohh .. ngess kt kau ,. smpy t'sedu2 ! HAHAH xD ) hmm . esuk ! tetiba .. sheraff dtng nan rais ! huhh .. ak dh cuak =,= . huhh . then kau pnggil ak ! errrr .. ak ta g kt kau . then kau maki2 ak .. kau kata ( pelaq btul lh pompn ny . ak pngill eluk2 ta mau dtng ..  pasai kt hg lh ) huhh ~ kau ckap cm tuh kt ak ! hmm .. t'luka aty ak syngg . kau ckap cm tuh ! hmm .. dlam klass ak ashik t'ingat kt kau jee .. nk blaja puwn tade muud ! kne mrah je nan cikgu , hmm .. dkat smigu jgak lh ak jd cmtuh ! hm . ak ta mau spe2 tau , keadaan ak kt sny cmnew .. cehhh .. =,= .. then lpazz smgu tuh ! ak tnguk lh FB kau . tnguk2 kau married nan SARA SOFEA ! hmm .. HANCURR ATY AK SYANGG ! hmm .. ak ngess lgy .. ngess lgy ! hmm .. t'gamak kau kn . hmm .. 

hmmm .. kau tau sbb kau lh ak SINGLE ! ak skunk dh ta PECAYA kt laky ! smua LAKY SAMAAA ! bencibenci ! hmm .. nk ctew lgy ,, tp.. ta lrat dh ny duk taip2 .. HAHAH xD ! hmm . btw ( sheeraff shaharizan ) i really miss u . love u ! syang ak kt kau ta penah padam ! walaupun kau sudahh ad yg punye ,, hope kau bhagia k ! aminnnn ... :))))



momo !

yeahh !! xD 


wekk :p

huhh ! i create my new BLOGGER ! damn S***E